måndag 24 juni 2013

Legoland 2013

 Äntligen!


 Wow, vilken skapelse...

 Överlycklig Lego-tok

 Längst fram, vi provade alla vagnar



 Hela familjen

Barnkär personal!!!!! De busade med alla ungar!

Så har vi då äntligen varit på Legoland! Premiär för oss alla i familjen H... Så efterlängtat & så roligt! Vi hade strålande sol och medelhavsvärme... Vi gick in när de öppnade klockan 10 och ut vid 18.30. Vecka 25 verkar vara en perfekt vecka att åka dit! Inga köer någonstans, vi åkte en karusell och kunde åka turen efter igen, helt perfekt! Hade fått tips att gå längst in i parken och gå bakvänt (för att slippa köer) men det behövdes aldrig... Skulle gått in två dagar men vi kände oss nöjda efter en dag, visst kunde vi gått in på onsdagen också men då hade vi gjort precis samma saker två dagar i rad. Vi hann men allt på en dag. Tycker dock det var en lång resa men fungerade bra (fast Alvin frågade i Frillesås om vi inte var framme snart och direkt efter färjan frågade båda barnen var hotellet låg). Vi åkte Helsingborg-Helsingör + Stora Belt bron dit och Fredrikshamn-Göteborg hem. Ungarna tyckte att det var jätteroligt att åka färja, mindre kul med bil då!? Vi kommer nog att åka tillbaka om si så där tre år!? /Lisa

3 kommentarer:

  1. Väcker minnen hos mig att se dina bilder, har inte varit där sen jag va liten men blir sugen på att åka trots att jag är vuxen :-)

    SvaraRadera
  2. Perfekt att åka dit innan högsäsongen drar igång och så kul för barnen att besöka Legoland. Jag har aldrig varit där, kanske skulle låna några barn o åka dit :)

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  3. Ni kan absolut åka dit som vuxna, utan barn både Lena & Bella! Roligt för både liten & stor...

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar! Det uppskattas! Roligt att veta vem Du är, som kikar in här!