lördag 19 januari 2013

Helgen i ett nötskal




Fullt ös - medvetslös! Vilken dag, vi som inte skulle göra något speciellt! På morgonen kom en av plattsättarna och lade ett våtrumsskikt, maken for och hämtade kakel & klinker. Jag hade sortering och vikning av all tvätt. Sen tog barnen & jag oss ut i de 20 minusgraderna som rådde utanför... En så gott som igenfrusen lekstuga bröts upp till barnens stora glädje! Efter lunch hämtades en kompis upp och det bar av till Kungälvs lekstad och kalas för en gosse i Alvins klass, fast först hämtade vi den glömda presenten.
På eftermiddagen fick maken & jag till en timme tennis på hyrd bana medan barnen hade det bättre hos goa mormor... Och alla dessa kvällsrutiner med mat, pyjamas, saga & nattning! Är helt slut och imorgon kommer det bli minst lika körigt med barnens aktiviteter & firandet av en jubilar! Tur att farmor ställer upp som barnvakt och bor nära! Blir ju lite smidigare så!

Det är ju ändå tur att vi har helg men då skall ju allt hinnas med! Hade det inte varit bättre med två dagars arbetsvecka och fem dagars helg!? Vem protesterar? Och hur hinner alla andra?! /Lisa

1 kommentar:

  1. Jag håller med dig tvådagars arbetsvecka och fem dagar hem hade varit toppen för att hinna med allt man vill :) Låter i alla fall som ni haft en toppenhelg!

    Kramar Bella

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar! Det uppskattas! Roligt att veta vem Du är, som kikar in här!