söndag 13 maj 2012

Trevliga gäster!




Igår bjöd vi hem goda vänner på middag. D & M samt familjen R. Vi hade det jättetrevligt! Alvin fixade bordsplacering där han skrev alla gästers namn och bestämde var vi skulle sitta...
Vi bjöd på lite tilltugg till "förrätt", serverat på bardisken... Bland annat Garants Bruschetta som är jättegod! Till huvudrätt grillad svensk Ryggbiff och Bulgursallad med bönor & soltorkade tomater. Till efterrätt blev det Pannacotta, efter ett konstigt recept. Tre gelatinblad till 5 dl grädde var alldeles för mycket! Men smaken är det ju aldrig fel på, grädde och äkta vanilj, kan det bli annat än gott!?

Sen fick vi till det med sällskapsspel också, det är alltid lika roligt! Under tiden vi spelade fyllde våra minsta badrummet på övervåningen med vatten, som de dansade nakna i, grrrrr... Allrummet utanför var oxå sjöblött. Det gick åt några badlakan för att torka upp allt vatten. Herre gud! Var får de allt ifrån?!

Gästerna lämnade oss strax innan midnatt och det var trötta barn som somnade direkt. Imorse blev Nelli & jag väckta av Tord 10.30... Vilket sätt, att väcka oss, asgarv!

Imorgon börjar jag på mitt nya jobb. Har inte känt en uns av nervositet... Skönt! Känns inte alls jobbigt utan det skall bara bli roligt! Kram Lisa

1 kommentar:

  1. Lät som en väldigt trevlig kväll - även för de minsta;)

    Lycka till på nya jobbet!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar! Det uppskattas! Roligt att veta vem Du är, som kikar in här!