tisdag 21 juni 2011

Solskydd


Vi hade planer på att skaffa en markis till framsidan. Det blir riktigt stekhett där och så även i köket... Vi satte upp den gamla vi hade men den råkade gå sönder och togs ner förra sensommaren. Under våren har vi provat solsegel, som kändes sådär... Vi trodde vi köpt ett trekantigt men tyvärr hade det fyra sidor. Det senaste nu är att vi monterat rullgardiner, inte mörkläggande, i köket. Jag blev jättenöjd! Vi får se om det räcker, annars skaffar vi en markis till nästa vår/sommar. Baksidan har dock fått sig en rak svart markis. Skönt när man skall sitta där och äta och vi vistas ju mer på den bakre sidan av huset...

Idag har sonen & jag varit på Ica och storhandlat... Vi hade det så trevligt så. Skönt (ibland) att umgås med ett barn i taget och han skötte sig så bra... Han fick välja en sommarpresent och det blev Bockia till honom och en stor flaska Hello Kitty såpbubblor till lillasyster så ikväll har vi härjat lite i trädgården!
Kram Lisa

2 kommentarer:

  1. Hoppas det blir bra med rullgardinerna när solen och värmen kommer tillbaka! Det känns ju nästan höstligt ute trots att det är midsommarvecka och sommarlov för barnen!

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  2. Det där blev ju jättesnyggt! Hoppas det räcker, och som sagt, med den sol som tittar fram idag så räcker de ju absolut!:o

    Kul att hitta hit, och tack för att du vill vara med i utlottningen! Jag återkommer, vill kika mer på er förvandling av huset.

    Milla:)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar! Det uppskattas! Roligt att veta vem Du är, som kikar in här!