onsdag 16 juni 2010

Retro...

Kolla vilken Retro duk jag hittade på loppis i lördags! Fem kronor betalade jag och använder den som brödduk... Min man bara skakar på huvudet! Fler som känner igen sig?!
Nu skall jag hämta mina underbara (men hostiga) barn på förskolan...
Kram Lisa

4 kommentarer:

  1. Oj, den va cool! Vilken trevlig blogg du har! Jag kikar gärna in igen!
    /Lina

    SvaraRadera
  2. Underbar brödduk helt i fru Sätterlundsmak :) Loppis is the shit ;)

    Ha det gott,
    kram Therese

    SvaraRadera
  3. Herr Fräken har insett att det inte är någon idé att ha några invändningar mot alla min otroliga fynd så han bara säger åt mig att köpa! Hmlarns praktiskt!

    SvaraRadera
  4. Hejsan

    Tack för rara ord i min blogg! Det har verkligen varit fullt upp här hemma! Vår lilla son åkte på rs-virus så här på slut tampen, dom tog prover i fall att ( Då de inte var högsäsong för det) Så visade det sig att det var rs han hade.Stackarn! Det var riktigt jobbigt! Vi blev kvar på sjukhuset i en vecka. Det var så skönt att komma hem. Nu har vi vilat upp oss och har haft dop och lite kalas m.m I nästa vecka så börjar min man sin semester och jag har tusen projekt på gång hihihi Börjar känna suget igen att fixa och trixa här hemma hihih Men när jag gör nåt här hemma då kommer jag på tusen saker sammtidigt hihih som jag vill göra. Så jag får ta en sak i taget. Vilket jag är dålig på. Jag har ett toalett projekt på gång "Barn toalett" Jag har två barn som nu ska sluta med blöja , så jag ska göra toan riktig spännande att gå på hihih. Ska tapetsera ena väggen med serie tidningar , och måla toan i en häftig turkos färg. hoppas det blir lika coolt som bilden jag har i huvudet hihih. Ska starta med det i helgen. Hoppas att allt är bra med er!! Vilken härlig retro duk och vad goda rabarber muffinsarna ser ut det måste jag testa att göra!

    Må så gott!

    Kram / Ulrika

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar! Det uppskattas! Roligt att veta vem Du är, som kikar in här!