måndag 21 juni 2010

Framsidan

...bör ju vara snygg, eller hur? Idag har maken målat klart den nya panel vi satte upp då vi bytte fönstrena. Innan satt det stora grå fyrkantiga eternitplattor under och mellan fönstrena och det var svarta brädor runt, hujeda, detta är så mycket finare! Men vad smutsigt det vita (grå?) 70-talsmexiteglet ser ut mot det fräscha vita... Vi är ju åtta likadana hus och vi nog bara de fjärde som byter fasad (?). Nästa år skall gavelspetsarnas trä bytas mot nytt virke.
Vi har oxå grävt bort den rabatt som fanns vid väggen och fyller nu med Makadam närmast grunden... Över skall det bli dekorsten en bredare bit och sen skall en ny uteplats byggas vid sidan. Jag vill ha en i marktegel och sen ta bort gräsmattan och lägga grus men gräset förblir (på obestämd framtid?) och en trätrall planeras... Det finns alltid nå´t att fixa med som villaägare - Kul!
Lisa

Ps. Läsare Jannika har ställt en fråga angående skoltavelfärg. Jag har nu svarat genom en kommentar under inlägget Charmigt krocketspel. Hoppas det hjälper dig!

1 kommentar:

  1. Fix, fix som aldrig tar slut! Ibland funderar jag ärligt talat på vad man gett sig in på!! Syns snart då! :-)
    kram
    //Anna

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar! Det uppskattas! Roligt att veta vem Du är, som kikar in här!