lördag 1 maj 2010

Varde ljus!


Vi har levt ett ganska mörkt liv de senaste månaderna. Dels för att det varit vinter men oxå för att vi inte fått upp så många ljuskällor i huset efter all renovering! Nu är lamporna till matsalen iallafall inhandlade, två stycken i handblåst glas från det stora varuhuset! De är frostade upptill och den nedersta decimetern är glansig... De är precis rätt för den känslan jag vill komma åt i det rummet. Inte för modernt, inte för romantiskt, bara bra! Jag har svårt att sätta fingret på min stil men när jag ser något så vet jag att det är rätt (för mig)! Dessa vita pinnstolar skall vi ha i köket då vi sålt ekmöbeln, härinne kommer vi nog aldrig enas om stolar...Jag har flera förslag, t ex Tolix, Eames & Norvald/IKEA...
Vita pelargonier pryder nu köksfönstret men  i matsalen fick två rosa plats i en zinkkruka från Madame Stoltz... Mer och mer rosa smyger sig in i min inredning... hi hi, helt otänkbart för två år sedan!
Kram Lisa

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig blogg jag fann här!!! Jätte fina inspirerande bilder!

    Må så gott

    kram från Ulrika

    SvaraRadera
  2. Åh, tack vad GLAD jag blir! Gick genast in hos dig och kikade och jag gillade vad jag såg! För att kunna följa dig la jag till dig i min blogglista! Vi ses!
    Kram Lisa

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar! Det uppskattas! Roligt att veta vem Du är, som kikar in här!