onsdag 5 maj 2010

Kakmonstret...

...bor hos oss! Hela 4 stycken, faktiskt! Inte undra på att byxorna sitter åt! Vi måste sluta baka, nu! Men först får vi nog äta upp alla hundratals kakor...
/Lisa

6 kommentarer:

  1. De där hallongrottorna såg RIKTIGT goda ut!!!! Och du, det kanske inte har med kakorna att göra att byxorna sitter tight, hemma hos mig krymper byxorna i garderoben, helskumt, men jag hävdar att det är sant ;-) kanske samma sak hos dig?

    SvaraRadera
  2. Ja, så måste det ju vara! Att jag inte tänkte på det... Då kan jag fortsätta njuta av de RIKTIGT goda grottorna;-)! Så bra!

    SvaraRadera
  3. du måste inte äta upp alla hundratals kakor, det är bara att komma hit med dem så kan vi göra det åt er;) nu såg jag vasen, den var lite häftig, påminde lite om mammas glasvas fast hennes är smalare eller kommer jag ihåg helt fel?! trodde däremot aldrig att min syster skulle ha virkade dukar i sitt hem, vare sig på tavlor eller under krukor... men men man kan ju ändra sig. God natt, sov så gott!

    Kram från syster yster

    SvaraRadera
  4. Här har byxorna oxå en tendens att krympa tyvärr. Måste vara vårluften...

    SvaraRadera
  5. Ack ja, krympande kläder fenomenet känner vi till...

    Har länge tänkt fylla frysen inför sommarens spontanfikor och spontanbesök, men jag törs inte. De kommer gå åt som smör i solen så fort jag får plåtarna ur ugnen. Sen får vi bjuda gäster på torra kex.

    Men de där hallongrottorna såg smarriga ut. Kanske skulle slå till med ett bak ändå... Det kanske dyker upp nån på spontanfika snart. Har ni vägarna förbi, så välkomna! ;-)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar! Det uppskattas! Roligt att veta vem Du är, som kikar in här!