tisdag 27 april 2010

Så här fina Pippitröjor har barnens farmor stickat till dem! När hon vid ett tillfälle visade dem för Alvin så tyckte han att det var jättefula tröjor men i helgen fick vi hem dem till oss! Alvin ville genast prova den numera fina tröjan... När han drog den över huvudet så utbrast han: Hm, den här luktar farmor...! Goding!
Tack snälla, snälla farmor för de fina tröjorna!
/Lisa

4 kommentarer:

  1. Såna tröjor hade mina små som bebisar *nostalgi* Det är verkligen sommar i skärgården med dom tröjorna på! Kram

    SvaraRadera
  2. Oj,, vilka fina tröjor! Önskar att jag kunde sticka och virka (framför allt) men det kan jag inte....måste nog lära mig!

    Jag måste bara få tacka för de OTROLIGT fina ord du gav mig i ditt förra inlägg, jag blev så JÄTTEGLAD över att se de fina orden och ditt tips om min webbshop. Tack och hoppas att ni kryar på er där hemma!
    STOR KRAM!

    SvaraRadera
  3. Jag har också en Pippi-tröja på ingång till Nils...en stickgalen väninna till Joakims mamma på Smögen är snäll och hjälper mig. Sigge använder sin just nu...den hann lilla mamma precis färdigställa innan allt blev så bedrövligt.....
    kram

    SvaraRadera
  4. Ja Anna, lilla mamma! Vad roligt att den hann bli färdig så du får njuta av den på din lille prins! Stor kram till dig!

    Tröjorna är så fina! Jag skulle oxå vilja kunna detta hantverk... En jobbarkompis till mig stickar vita raggsockor med grå häl och tå samt med ett hjärta på fotryggen! Jag längtar tills de blir klara!
    /Lisa

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar! Det uppskattas! Roligt att veta vem Du är, som kikar in här!