tisdag 6 april 2010

Djungelutrotning II

Ja den titeln, Djungelutrotning, hade jag för ett tag sedan då vi tagit ner en gigantisk barrbuske som täckte vår brevlåda och gjorde att sikten in och ut på uppfarten blev helt obefintlig!
I helgen har vi tagit bort en annan stor buske på framsidan och idag gick vi på baksidan... Vi har klippt och sågat ner träd och buskar och sly samt grävt upp stubbar... Så befriande att röja upp lite i djungeln, förlåt trädgården. Grönheterna planterades väl 1972 så de har hunnit växa sig rätt stora nu! Jag älskar trädgårdsarbete och drömmer om ett land med morötter, tomater och kryddor i.
Jag värnar dessutom om syréenerna men maken vill ta bort rubbet! Men hallå vad skall vi pynta alla examensfesterna med då och Alvins student om sisådär 15 år?
Hur tänker karlar egentligen;-)...

Imorgon kommer vår käre snickare tillika goa Svärfar/farfar/pappa hit med sin bror och byter våra fönster i köket! Yiipiie, vita skönheter ersätter 70-talasbruna! Dessutom skall vi ersätta några konstiga plåtplattor mot träfasad. Det kommer bli så fint!
/Lisa

1 kommentar:

  1. Vår trädgård är också en mindre djungel som håller på att gallras, kan man säga! Hoppas på riktigt fint väder i helgen så att jag kan börja fixa och styra!

    Kram Jenny

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar! Det uppskattas! Roligt att veta vem Du är, som kikar in här!