måndag 24 augusti 2009

Utebliven leverans

Jag ringde till IKEA. Idag igen. Jag kan det niosiffriga ordernumret utantill och minst två telefonnummer till IKEAs kundtjänst! Inget bra tecken. På köksavdelningen vet de fortfarande inget utan skall ringa leverantören imorgon, men på utleveransavdelningen såg de att leveransdatum var beräknat till 29 september! Men hallå?! Vi skulle ju få den efter tre veckor, inte tre månader, men valde dumt nog att inte få den levererad förrän vi fått huset. Jag gråter... Någon som vet hur man får tag på Ingvar Kamprad?! Bor han kvar på gården Elmtaryd i Agunnaryd tro?!
/Lisa

2 kommentarer:

  1. Den är nog bara på villovägar och hittar säkert snart sin rätta plats!;) Härligt att det går framåt, en tvättstuga i antågande då! Gôtt! Ses väl snart...iallafall nästa vecka då det är förskola på schemat igen!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Avbeställ och köp på Bauhaus... om det kniper... du har duktiga hantverkare så det fixar de... kul att följa allt. Vi hade nog tur med Ikea, allt var som det skulle i stort sett. Saknar er men väntar att höra av mig tills det att flyttlasset gått... Kram Annelie

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar! Det uppskattas! Roligt att veta vem Du är, som kikar in här!